logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Werkplaats

Onderhoud VAG merken

Wij zijn officieel Škoda partner en zijn gespecialiseerd in de VAG merken zoals Seat, Škoda, Volkswagen en Audi. Door onze met de modernste apparatuur ingerichte werkplaats en onze uitstekend opgeleide monteurs kunnen wij alle automerken onderhouden. Ook voor APK, airco-onderhoud, ruitschades en gewone schades kunt u bij ons terecht.

Onderhoud Škoda

Broersen Auto’s BV is Officieel Škoda service-partner. Dit betekend dat wij aan alle eisen die door de fabriek worden gesteld voldoen. U kunt dus bij ons terecht voor alle reparaties en mogen wij alle fabrieksgarantiewerkzaamheden uitvoeren aan uw Škoda. Onze door de fabriek opgeleide monteurs beschikken over de juiste diagnose-apparatuur , het juiste speciaal gereedschap en technische informatie om uw auto te onderhouden.

Werkplaats afspraak

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u reparaties. Bovendien is het onderhouden van uw auto belangrijk voor uw veiligheid. Uw auto in goede handen.

dienstenimg

Onderhoud

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u (dure) reparaties. Bij Broersen Auto's kunt u voor zowel een grote als kleine onderhoudsbeurt terecht.

dienstenimg3

Storingsdiagnose

Tegenwoordig beschikken moderne auto’s over veel elektronica. Storingen zijn in veel gevallen te herkennen aan brandende controlelampjes op het dashboard en/of waarschuwingspiepjes

file1

Uitlijnen

Uw auto uitlijnen is van belang voor een goede weglegging. Bovendien bespaart u op uw brandstofverbruik en gaat u slijtage van de banden tegen.

file1

Bandenservice

Het is van belang dat u uw banden in topconditie houdt. Ze zorgen er namelijk voor dat u veilig op uw bestemming aankomt.

img_werkplats

Schadeherstel

Heeft u schade aan uw auto? Dat kan de beste overkomen. Laat dit snel en vakkundig herstellen door Broersen Auto's in Numansdorp.

file1

Remmenservice

Remmen behoren tot de belangrijkste onderdelen van uw auto. Het is voor uw veiligheid en de veiligheid van uw medeweggebruikers van belang dat deze juist werken.

file1

APK Keuring

Waarom een APK-keuring? Deze voorkomt dat er gevaarlijke situaties ontstaan met voertuigen die niet veilig genoeg zijn om aan het verkeer deel te nemen.

dienstenimg4

Airco service

De airco-installatie van uw auto heeft periodiek onderhoud nodig. Uw airconditioning verliest namelijk jaarlijks een gedeelte van de vloeistof.

dienstenimg5
Whatsapp_Button.png
Morgen Internet - Light website